donderdag 19 oktober 2006

14.10.2006 : TT Elsegem

Deze morgen met een frisse kop opgestaan om als enige de club te vertegenwoordigen en eens een TT 'tje te rijden op eigen grondgebied ' Elsegem ' . Om 8u aangezet met de bike , de bloemetjes van Nick moesten geen water hebben en aangezien de bak Leffe niet te speuren was dan maar gewoon doorgereden , richting start aan de firma van Willy Naessens op 1 km rijden. Het was eerst wat fris met de korte mouwkes maar het beloofde een mooie dag te worden waardoor de koude maar van korte duur was . Aangekomen aan de start eerst mijnen job ( flyers leggen en affiches van onzen eigen VTT uithangen ) dat ik gekregen heb van the big boss 'Steven' met plezier uitgeoefend . Daarna ingeschreven en tegen dan waren de forumbikers Nickske , Kluisken en Jodelaitje aangekomen met wie ik afgesproken had om samen te rijden . Na een babbeltje gingen we dan juist vertrekken tot Grote Plateau toekwam ( was alleen ) en zich bij ons aansloot . De eerste 2 km's waren nog op tgemakske maar het tempo ging al redelijk snel omhoog tot we na een km of 7 Nickske al achter ons kwijt waren na de eerste beklimming wegens het te hoge tempo die aangehouden bleef !

De tocht was echt prachtig , zeer veel off-road , mooie passages , toffe stukken in de bossen . Op de bevoorrading , dat trouwens dik in orde was , nog ongeveer 20 minuten gewacht op Nickske maar hij kwam maar niet af zodat we dan maar doorgerden zijn .Ook de technische stukken langs het Donkmeer Oudenaarde konden mij heel goed bekoren ! Alle 4 de korte helling van 18% zonder kleerscheuren opgeraakt . Iedereen was content . Op den aprés nog nen oude werkcollega tegengekomen , het gratis consumatie'tje en de braadworst binnengespeeld en na nog een kort navertellen over de rit op tijd naar huis gereden want daar wachtte mij het feestje van de eerste verjaardag van ons dochtertje Luna !

Besluit , zoals de meesten het erover eens waren , het zijn niet altijd de TT's die full on the picture staan die altijd de schoonste zijn , deze was er ene met weinig reclame en interesse maar twas wel de moeite ! Iedereen die deze gereden heeft kan dit beamen !
Organisatie en bepijling dik in orde , de gevaarlijke oversteekpunten mooi aangeduid !

Elsegem tot de volgende met hopelijk wat meer Steenbakkers en een langere aprés !

Ciao

door Pascal aka Moonrider

0 reacties: