zondag 11 november 2007

zondag 11 november 2007 : TT Wervik

Deze morgen de tt in Wervik gereden en 't begon al goed! Eenmaal daar aangekomen gezien dat ik gene frank op zak had : portemonnee vergeten! Zou al dat telefoonverkeer van de dag ervoor mee te maken hebben?

Gelukkig zijn er goeie zielen in de club!! Bruno wilde direct mijn inschrijving betalen, waarvoor dank! (krijg je de volgende keer terug Bruno).

Ben dan gestart met Zenit en Bikske. Na ongeveer 10 km waren we Zenit kwijt en besloten we om even te wachten, zo passeerde Fillip van Wijnsberghe ons en hij wist ons te vertellen dat hij Zenit niet had gezien.

Waarom kwam even later aan het licht: Zenit had last van oververhitting en was zich achter een boom van enige kledij aan het ontdoen.

Eenmaal weer samen de tocht terug aangevat. Eigenlijk wel een mooie tocht met perfecte bevoorradingen (soms bijna een buffet) en zeer goeie uitpijling. Maar die wind hé,amaai, ons Bikske is zelf eens van de baan gewaaid!

Verder hebben we Zenit nog eens kwijtgespeeld (t° problemen) en dan nog samen een pintje genuttigd. Zenit en Bikske, jullie hebben er beiden nog een te goed!!

Door Berrie

0 reacties: