dinsdag 30 oktober 2007

zondag 28 oktober 2007 : TT Ingelmunster

Ewel, azo nen toer heb ik nog maar weinig gereden. Na anderhalf uur nog maar 17,5 km op den teller maar dan wel een vree tof parcour.

Bij de splitsing dan maar besloten om de groten toer te rijden.... De volgende 20 km gingen iets vlotter (minder bos en meer asfalt), alhoewel weer en wind voor het nodige weerwerk zorgden. Intussen was Steven2 bij mij komen aansluiten en zo rond kilometerpaal 40 kwam de kers op de taart : het parcour daar aan de brug langs het water. Op één van de afdalingen kwam Steven2 al koprollend naar beneden gelukkig zonder veel erg. Misschien heeft de fotograaf van dienst het op de gevoelige plaat kunnen vastleggen????? Enig idee waar de foto's zouden terug te vinden zijn ?

Eens voorbij da parcour begon de aftakeling : voor de eerste maal in mijn mtb-geschiedenis kennis gemaakt met het fenomeen 'kramp' Het ging van kwaad naar erger en na 50 km kompleet leeg de kortste weg naar Ingelmunster gezocht en de laatste 2 'onverharde' stroken links laten liggen. Onderweg ne even Berrie tegengekomen en na zo'n 60 km de laatste krachten samengebundeld om veilig (en vooral op tijd) thuis te geraken.

Eind goed, al goed ...

@Steven2: bedankt voor 't wachten en meerijden met mij.... Hopelijk nie teveel 'schade' opgelopen tijdens uwen val ?

Door Bikske

0 reacties: