zondag 24 september 2006

23.09.2006 : Memoriam Franky Boldens te Mesen

Voila mannekes... 't Zit er weer op!! Wat voor een schitterende tocht we nu weer kregen voorgeschoteld zal iedere deelnemer aan deze memorial kunnen beamen!! Waar ze die stukken off-road allemaal gehaald hebben...god knows!!

Een slordige 94 km op de teller,ietske meer dan 5u effectief gebiked en 6,5u onderweg!! 2 prachtige bevooradingen met werkelijk alles erop en eraan inclusief vriendelijke bediening!! In een zeer prettig gestoord gezelschap, talrijke heuvels overwonnen o.a. Kemmelberg(flank), Scherpenberg, Rode berg, Zwarte berg (2x), Vidaingeberg, Boeschepeberg, Catsberg en nog enkele bulten die er tussen liggen. Een tocht niet voor doetjes,dus!!

Tijdens een van de talrijke beklimmingen vond "Pierre de bjiste" het nodig om een mopke te vertellen in volle klim en ook het prachtige weer maakte deze tocht onvergeetlijk...

Ook de aprés mocht er zijn : op de binnenplaats van een boerderij/vakantiehoeve was het de boerin zelf die aan den bbq stond en op de terras in het zonneke was het echt genieten. We kregen elk 3 bonnetjes toegestopt die verbruikt kon worden voor bbq-worst of drank!! Voor de mensen die niet mee geweest zijn ... jullie weten echt niet wat jullie gemist hebben !! Ik denk dat Andy en Koen dit zeker niet zullen tegenspreken, ze staan zelfs al te popelen van ongeduld om volgend jaar terug mee te gaan!!

Voor de volgende editie hield de organisatie de lippen stijf op elkaar. Ze wilden of konden ons nog niet zeggen waar de vierde editie zal plaatsvinden maar één ding staat vast ... Het wordt terug een onvergeetlijke supertocht!!

Ook wil ik nog mijn companen bedanken voor de mooie dag... bedankt Andy, Koen, Yvan en Pierre voor jullie gezelschap en de toffe ambiace tijdens en na de rit !!

auteur : Rudy

0 reacties: